Margreet van Roest M. organiseert & regelt

Margreet & Dominique

Wij voelen ons helemaal in ons element. We draaien mee in de wereld van de gezondheidszorg en ver daarbuiten, bezig met mensen die zich richten op nascholing. Wij verzorgen alle praktische zaken; van uitnodiging tot financiële afwikkeling. Kortom, wij zijn samen de 'regeltante', die altijd al in ons heeft gezeten!

Margreet van Roest


Bij beroepskeuzetests hinkte ik altijd op twee benen: ik wilde zuster of juf worden. Uiteindelijk ben ik in 1982 begonnen met de inservice opleiding tot ziekenverzorgende. Toen ik de kans kreeg heb ik me laten omscholen tot praktijkopleider, wat ik een aantal jaren met heel veel plezier heb gedaan. Al mijn ervaring uit de praktijk en van het begeleiden van leerlingen heb ik kunnen gebruiken toen ik meer betrokken raakte bij de bij- en nascholingspoot van de instelling. Wat een feest! Zo kwamen mijn twee dromen uit het verleden samen: zuster én juf!

In mijn vrije tijd was ik actief in jeugdwerk voor onder andere de kerk: kampen organiseren – met een paar goede vrienden - voor meer dan 150 kinderen...... we draaiden onze hand er niet voor om.

En ziedaar, zo'n twintig jaar later, heb ik mijn eigen bedrijf: Margreet van Roest organiseert en regelt. Hierin komt echt alles samen.
De afgelopen tien jaar heb ik veel ervaring opgedaan in het organiseren van congressen. Eerst voor de Vereniging Nederland-Davos, later DavosSchool. Congressen voor onder andere kinderartsen, longartsen, medisch psychologen, verpleegkundigen en huisartsen. Allemaal heel verschillende congressen, omdat ze georganiseerd worden met steeds andere mensen en voor andere doelgroepen. Dat is waar de uitdaging ligt, maar juist ook mijn kracht. Een persoonlijke benadering maakt dat het een bijeenkomst op maat wordt, die helemaal past bij de betreffende doelgroep.

En ik? Ik voel me als een vis in het water door deze positieve optelsom.
Daarom doe ik dit werk met zoveel plezier en dat zult u zeker merken.

Dominique Nijkamp


Margreet en ik zijn sinds 2008 getrouwd. In de loop der jaren zag ik hoe het bedrijf van Margreet steeds succesvoller werd. Af en toe sprong ik bij omdat zij geregeld gespecialiseerde vragen kreeg die meer op mijn terrein lagen, namelijk financiële dienstverlening, én omdat haar agenda steeds voller werd. Op een gegeven moment hebben we de knoop doorgehakt en ben ik vanaf begin 2017 fulltime deel gaan uitmaken van M.organiseert.

Zo houd ik mij niet alleen bezig met de financiën, maar ook met het vullen van websites en congresdashboards, de deelnemersregistratie, het boeken van reizen, het secretariaat, de sprekerscontracten et cetera et cetera. Ik noem het vaak het 'backoffice' van ons bedrijf.

Persoonlijk contact en het ontlasten van de klant en deelnemers staan bij ons hoog in het vaandel. Ik draag graag mijn steentje bij om een scholing, congres, symposium enzovoorts tot een succes te maken. Ik ben daar dan ook altijd, samen met Margreet, aanwezig.

Wat kunnen wij voor u betekenen?
The Final Chapter
Proefschriften, documenten en meer Check
Organiseren begint met een M.
Tien x regelen