Margreet van Roest M. organiseert & regelt

Tien x regelen en organiseren

M.organiseert is in te zetten voor het regelen en organiseren van..........alles. Ons specialisme is het organiseren van congressen, bijeenkomsten, workshops, masterclasses, vergaderingen, webinars, hybride bijeenkomsten, studiereizen en dergelijke, veelal in de medische sfeer. Maar ook daarbuiten heeft men het belang van een persoonlijk organisator ontdekt.

Vanaf uw eerste idee tot en met de daadwerkelijke uitvoering nemen wij u graag de zorg uit handen. Voor sommige initiatiefnemers is het moeilijk om de organisatie uit handen te geven. Dat is niet gek, u heeft immers al veel tijd in de voorbereiding gestoken. Bij M.organiseert houdt u echter altijd de controle. Houdt u liever zelf een deel van de taken in beheer? Ook dat kan, u bepaalt zelf welke diensten u afneemt en welke niet.

Organiseren begint met een M!

 

1) Congresplanning

    Logistieke organisatie:


2) Deelnemersregistratie

3) Internet

    Ontwerpen van een website:

M.organiseert beschikt over een eigen congresdashboard en digitale aanwezigheidsregistratie. Het congresdashboard wordt beschikbaar gesteld aan alle deelnemers. Op het dashboard is het programma te volgen, de groepsindeling te zien, informatie over de sprekers terug te vinden en er kan online geëvalueerd worden.


4) Programma en sprekers

5) Drukwerk en mailing

    Begeleiding bij de opmaak van de volgende items:

6) Accreditatie

7) Abstract handling/symposiumboek

8) Financiën

9) Locatie en catering

10) Sponsoren en exposanten

 

Wat kunnen wij voor u betekenen?