Margreet van Roest M. organiseert & regelt

Samenwerkings­partners & vrienden van de show

Wat hebben we veel fijne, goede en leuke mensen om ons heen verzameld. In de eerste plaats natuurlijk al onze klanten, opdrachtgevers of hoe u ze maar noemen wilt. Een indruk voor welke instanties we allemaal dingen mogen regelen en organiseren ziet u in onderstaande logoshow.

Maar….. we doen het zeker niet alleen. De belangrijkste mensen die veel voor ons maken en ontwikkelen staan hieronder vermeld. U ziet hen nooit, maar zonder hen waren er geen websites, uitnodigingsfolders, mooie locaties, pakkende titels en noem maar op. Bedankt, het is fijn samenwerken met jullie allemaal!

Erik Elferink

Het creatieve brein achter zo goed als al het beeldmateriaal van de verschillende congressen. Regelmatig rollen er pakkende titels uit zijn pen. Erik is van begin tot eind betrokken bij een project: van 'save the date' tot naambadge zeg maar. Ook heeft hij ons logo ontworpen en is M.organiseert ontstaan in een samenspel tussen Erik en Dennis. Fijn zo’n creatieve geest!

Bedrijf Meneer E
Contact elfenbank@gmail.com
Website https://elfenart55.tumblr.com/

Stefan Mensink

Onze techneut! Stefan verzorgt de hosting en webapplicaties van onze eigen website, maar ook van al onze congreswebsites. Samen met Dennis is hij de ontwerper van ons congresdashboard, maakt hij de aanmeldmodules op de sites en heeft hij scanners ontwikkeld waarmee deelnemers hun aanwezigheid kunnen aangeven zonder de ouderwetse handtekeningenlijsten. Daarnaast denkt Stefan heel fijn mee en automatiseert en stroomlijnt hij met zijn technische hoogstandjes onze administratieve taken steeds meer. Geen vraag is hem te gek en hij vindt de oplossing die we nodig hebben.

Bedrijf Basemotive VOF
Contact stefan@basemotive.nl
Website basemotive.nl

Dennis Blaak

Wanneer je met Dennis in gesprek bent, maakt hij van zijn en onze gedachten een schets. Daarin komt dan precies naar voren wat je voor ogen hebt, geweldig! Zo ook bij de vormgeving van deze website, helemaal passend bij ons. Verder vertaalt Dennis de beelden van Erik naar mooie congreswebsites, die dan door Stefan weer gebruiksklaar worden gemaakt. Man man, wat een team toch, die drie mannen. Superfijn Dennis, dat we altijd op jouw kennis en meedenken kunnen rekenen!

Bedrijf Vormtaal
Contact dennis@vormtaal.nl
Website vormtaal.nl

Rob Langermans

Toen we Rob leerden kennen dachten we niet dat we ooit van zijn diensten gebruik zouden maken, maar binnen een half jaar hadden we al een nauwe samenwerking. Wanneer we op zoek zijn naar één of meerdere locaties voor scholing zoekt Rob met ons mee en weet perfecte locaties te vinden die passen bij de groep waarvoor we op zoek zijn. Hij weet precies wat wij belangrijk vinden en krijgt op de verschillende locaties veel voor ons voor elkaar. Topsamenwerking!

Bedrijf Powernapp VOF
Contact rob@powernapp.com
Website powernapp.com
Wat kunnen wij voor u betekenen?