Margreet van Roest M. organiseert & regelt

Kennis delen en vermenigvuldigen

Daar werken we graag aan mee. Een goede bijeenkomst organiseren is een goed samenspel tussen de opdrachtgever/klant en ons. Wat is de inhoud en op welke manier kunnen we die kennis het best delen? Belangrijk om te zeggen is dat wij geen invloed uitoefenen op de inhoud van de scholing. Wij zijn immers geen (long)arts, psycholoog, verpleegkundige, rapporteur of noem maar op. Maar op welke manier deze inhoud dan het best overgedragen kan worden, zodat het ook tot vermenigvuldiging leidt, dáár ligt de kracht van M.organiseert.

Wat staat er de komende tijd op de planning? Dat ziet u in onderstaand overzicht.

Allergie aan Zee

n het kader van de United Airways is allergie een onderwerp wat zowel KNO artsen als Longartsen in hun dagelijkse praktijk tegenkomen en waar ook regelmatig in samengewerkt wordt. Daarnaast heeft ook de allergoloog zo zijn rol in het geheel. Tegenwoordig komt daar ook de behandeling met biologicals bij. We nodigen u dus uit om, samen met uw collega long- of KNO arts of allergoloog, in te schrijven voor dit congres en samen met ons en alle andere sprekers dieper in te gaan op allergie tijdens Allergie aan Zee.

In opdracht van Stichting Rotterdam Leeuwarden expertise obstructieve longziekten
Details Scheveningen, 28-29 september 2023
Website allergieaanzee.nl
Aanmelden

V&VN Longverpleegkundig jaarcongres

Longverpleegkundige zijn is een veelomvattend vak. Van inhalatie instructie tot inzetten van bijvoorbeeld een ergotherapeut en het voeren van een ACP gesprek. Je moet van veel markten thuis zijn. Tijdens dit congres behandelen we een aantal onderwerpen die je kunnen helpen in de dagelijkse praktijk en… hoe je jezelf daarin ook nog staande houdt.

In opdracht van V&VN longverpleegkundigen
Details Zeist, 11 oktober 2023
Website www.longscholing.nl
Aanmelden

Bomen over Communicatie!

In de maand november staat gewoontegetrouw voor u als longarts, zowel Bomen over COPD op het programma, als de NVALT Bronkhorst nascholing. De Bronkhorst heeft dit jaar als onderwerp COPD. Omdat we u niet met dit onderwerp willen overvoeren en ook geen concurrent willen zijn van de Bronkhorst hebben we als organisatie een speciale editie van Bomen georganiseerd. We willen met u Bomen over Communicatie!

In opdracht van Stichting Rotterdam Leeuwarden expertise obstructieve longziekten
Details Wolfheze, 12 en 13 november 2023
Website www.2dagenbomenovercopd.nl
Interesse

NHPR webinar “SLE and systemische sclerose”

In opdracht van NHPR
Details Online, 7 november 2023 19.00 - 21.00 uur
Website NHPR webinar
Binnenkort meer

LVMP congres 2024

Het thema voor 2024 is: AAN DEN LIJVE!

In opdracht van Landelijke Vereniging Medische Psychologie
Details Davos, 31 januari - 3 februari 2024
Website congres.scholinglvmp.nl
Aanmelden

TB Clinicians Conference

De cursus wordt georganiseerd door het Erasmus MC en het academisch ziekenhuis Tygerberg in Kaapstad. De cursus zal om het jaar herhaald worden. De editie van februari 2019 was een groot succes. Nieuwe plannen werden gemaakt voor 2021. Helaas moeten we vanwege Covid-19 deze plannen verzetten.

In opdracht van Erasmus MC, afdeling Longziekten en Tuberculose
Details Kaapstad, ???
Website erasmuskaapstadtb.nl
Interesse

Dat verdachte plekje check je

Door middel van een nascholing met praktische tips en casussen gegeven door dermatoloog Hanke de Vijlder en een huisarts uit de regio willen wij u, huisarts (i.o.), verder ondersteunen bij de behandeling van huidafwijkingen.

In opdracht van Viatris
Details Wegens COVID geannuleerd
Website verdachtehuidafwijkingen.nl
Binnenkort meer
3x

Persoonlijk Medisch Leiderschap

Wil jij jouw Impact en invloed vergroten binnen een Zorgsysteem dat steeds complexer wordt? Zodat je obstructies, die jouw idealisme en drive in de wegstaan, steeds effectiever kan aanpakken? Dan krijg je in deze training: • Inzicht in hoe invloed werkt • Vaardigheid om nog meer invloed en impact te hebben in gesprekken. • Een persoonlijk profiel met jouw sterktes en ontwikkelpunten • Inzicht en vaardigheid in hoe jij situaties in de praktijk kan beïnvloeden • Inzicht in hoe jij beter met stress en burn-outkan omgaan.

In opdracht van Stichting Rotterdam Leeuwarden expertise obstructieve longziekten
Details Garderen, 14-16 juni 2023
Website www.persoonlijkmedischleiderschap.nl
Binnenkort meer
The Final Chapter
Proefschriften, documenten en meer Check
Organiseren begint met een M.
Tien x regelen